top of page

GRAFISCH DESIGN

In 2018 rondde ik mijn opleiding grafisch ontwerp af aan het Syntra in Sint-Niklaas. Sindsdien bied ik naast mijn fotografie ook met veel plezier mijn grafisch werk hier aan.

Wat kan ik voor jou betekenen als grafisch ontwerper?

Een nieuw logo voor je zaak? Een cadeaubon ontwerpen? Een (trouw)uitnodiging? Flyers? Communiekaartjes? Visitekaartjes? Alles is mogelijk, voor zowel particulieren als bedrijven!

Met veel creativiteit, een goed luisterend oor, naar wat jij exact voor ogen hebt, tracht ik tot het perfecte resultaat te komen!

Het combineren van mijn fotografie met grafisch ontwerp is eveneens ook een optie! Alle foto's die in de voorbeeldjes hieronder terug te vinden zijn, zijn dan ook mijn eigen werk. Op deze manier wordt alles vanaf 0 helemaal naar jou eigen smaak en wensen samengesteld.

Als we dan tot het uiteindelijke ontwerp gekomen zijn, voorzie ik met veel plezier ook nog eens het drukwerk, indien gewenst.

Ik werk hiervoor samen met een professionele drukker, die heel wat verschillende mogelijkheden heeft qua papier en afwerkingen.

Kan je je hier wel in vinden & ben je geïnteresseerd in een samenwerking met mij? Stuur me vrijblijvend een mailtje. We bespreken je wensen en je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd.

VRAAG HIER UW OFFERTE NU AAN...

bottom of page